Gondozói Munka

Az Altenpflegeservice vállalat német nyelvet beszélő gondozókat keres osztrák családok számára. 24 órás ellátásban részesítjük idős, beteg és a fogyatékkal élő ügyfeleinket. Az adott munkát mint egyéni vállalkozó végezheti és kívalló fizetési feltételek jár.

A követelményeknek:

Elkötelezettséggel gondoskodó, felelősségteljes, flexibilis, új dolgokat tanulni vágyó személyiségeket keresünk. Elvárásaink része a jó kommunikációs képesség és a német nyelv megfelelő szintű tudása. A munka része a háztartás önálló irányítása és a hideegvér megőrzése esetleges krízishelyzetek kialakulása esetén is. Ápolási tanfolyam elvégzése is szükséges.

Amit kínálunk:

Segítségnyújtás a vállalkozói igazolvány megszerzéhez és segítség a gyermeksegéllyel és számvitellel kapcsolatos kérdéseikre és felmerülő gondjaikra.

Azok számára, akik nem érik el a német nyelv megfelelő szintjét egy különleges gyors német tanfolyamot vagyunk képesek biztosítani .

Ha érdekli önt az együttműködés, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével. Az űrlap elküldését követően további részletes információkban részesítjük.

 

Alle Eingabefelder, die mit einem Stern (*) versehen sind, sind Pflichtfelder

Anrede*

Titel

Vorname*

Nachname*

Adresse*

PLZ Ort*

Telefonnummer *

Email*

Deutsche Sprachkenntnisse
 grundkenntnisse gut sehr gut

Praxis - Pflegekenntnise
 nein ja wie lange

Erfahrungen in Ausland
 nein ja wie lange und wo

Gewerbeschein
 nein ja

Führerschein
 nein ja